~ Gezien maar niet bekeken ~

Perspectief voor vrouwen in de prostitutie

Ondersteun ons

DONEREN

Door El Roi financieel te steunen, draagt u bij aan de nood ‘om de hoek’.Prostitutie heeft op vele manieren raakvlakken met allerlei problematiek in de wereld en is gelieerd aan: armoede – oorlog – geweld – op de vlucht zijn – incest – criminaliteit – mensensmokkel – mensenhandel – vluchtelingenstromen – misbruik in de kindertijd – culturele achtergrond – weeskind zijn – ongelijkheid – kwetsbaarheid – geld/mammon – huwelijksontrouw – pornografie – vooroordelen – stigmatisering.

Deze complexiteit illustreert dat een schone prostitutie, ook na de legalisatie in 2000, moeilijk te realiseren is. Daarbij komt dat na de legalisatie het aantal sekswerkers in de illegale sector is toegenomen. In Utrecht en Amersfoort en omgeving willen we als El Roi contact met de vrouwen leggen en onderhouden en hen perspectief bieden op het leven. Dat doen we graag, met uw steun, ook financieel!

U kunt doneren via uw eigen bankomgeving, maar het is ook mogelijk om een van onderstaande machtigingsformulieren in te vullen:

 – formulier voor doorlopende incasso’s

 – formulier voor een éénmalige incasso

 – U kunt ook hieronder eenmalig een zelfgekozen bedrag doneren via Ideal of Credit Card

We zijn blij met elk bedrag en zullen het zorgvuldig uitgeven. We leggen er jaarlijks verantwoording van af in ons jaarverslag dat ook op deze website te vinden is.

U kunt ons steunen via NL49 TRIO 0338 4015 04. Dankuwel!

El Roi is een goedgekeurde stichting Algemeen Nut waardoor uw gift belastingafstrekbaar is.